Block

Workshop

Workshop

Wil jij graag een kijkje nemen in mijn keuken? Hoe ik vanaf begin tot eind een foto maak in mijn mobiele studioen nabewerk in Adobe Photoshop? Wil jij graag meer vakkennis krijgen door over mijn schouder mee te kijken? 

Kies dan voor een 1:1 workshop. In deze workshop neem ik je helemaal mee in mijn tak van fotografie. Ik zal je wegwijs maken in studio fotografie, de opbouw van een veilige werkomgeving, het positief belonen, omgaan met een paard in een studio setting, werken met flitsers en dergelijke. 
Daarna gaan we de foto's bekijken en bewerken! Ik laat niks weg. Ook hier neem ik je compleet mee in mijn werkwijze. Van het importeren en beoordelen van beelden, tot de diverse mogelijkheden tot aan het leveren van een eindresultaat. 

Tijdens de worskhop heb je volop de gelegenheid om vragen te stellen, zelf werk te maken, en krijg je alle aandacht!

Niveau:
Iedereen

Duratie
Dag

Prijs:
Voor maar slechts €549,--

Video Tutorials

In photoshop zijn er diverse wegen naar het eindresultaat.
Iedere fotograaf / beeldbewerker hanteert hier zijn eigen werkmethode in.
Na 10 jaar gewerkt te hebben in de professionele sector heb ik een werkmethode ontwikkeld waarbij ik altijd nog terug kan gaan naar het originele beeld en bewerkingen kan aanpassen. Dit heet "constructief werken".
In de professionele sector komt het met regelmaat voor dat je diverse kleine aanpassingen moet wijzigen, en het is super tijdrovend als je "deconstructief" werkt. Met deconstructief werken, bewerk je een beeld en kan je dat achteraf niet meer gemakkelijk aanpassen. Je moet met deconstructief werken alles weer helemaal opnieuw doen.
In de fotografie zal het minder snel voorkomen dat je een bepaald beeld of serie opnieuw moet bewerken, maar toch is het jammer als het een keertje voorkomt. Je verliest dan veel meer tijd dat je zou willen. En tijd is geld...
Wil jij graag leren hoe je het constructief kan werken?
Wil jij graag weten hoe ik een foto bewerk?
Wil jij graag tips en trucs ontvangen?
Wil jij graag ontdekken "hoe ik het doe"?
Koop dan een video tutorial!

Video Tutorial: Complete bewerking

In deze video "Complete Nabewerking" zie je hoe ik een witte schimmel in de zwarte studio setting nabewerk; o.a. het verwijderen van het fotografie halster, het wegwerken van gele vlekken, het "zwart" maken van de zwarte achtergrond en werken in de nodige masker- en filter lagen komen aan bod. 

Je hoort mij praten terwijl ik direct op dat moment aan de foto werk. Deze video is niet ge-edit dus je krijgt alles mee! Ja! Echt alle gedachten gangen, gemompel en muzikale uitbarstingen...  Ik laat niks weg! Mocht je achteraf nog vragen hebben, kan je deze altijd stellen via email!

Niveau:
Licht gevorderd

Duratie
Ongeveer 40 minuten5

Prijs:
€24,99

F.a.q.