Paarden Fotoshoot

Artistiek en Uniek

Het grootste compliment wat ik heb gekregen is: "Deze foto's mogen wel in de woonkamer hangen van mijn vriend". Mijn foto's zijn anders dan die van anderen. Hoewel we een paard fotograferen, maak ik de foto artistieker door net wat meer detail, sfeer, emotie, karakter, expressie en gevoel vast te leggen. Ik wil juist dat een kijker uren naar een beeld kan staren. 

Geschikt voor alle paarden

Ja, bij mij is studio fotografie voor ieder paard geschikt. Of het nou om een jong of oud, weinig bloed of juist heel veel...  Wit, zwart, bruin, vos, bont, groot of klein, in mijn studio werkt alles en dat is gewoon heel erg fijn. Ik help je tijdens de shoot met aanwijzingen hoe we het beste jouw paard kunnen laten bewegen en zo creëren wij samen de allermooiste kunst van jouw geliefd dier.

Studio fotografie kan altijd!

Het voordeel van studio fotografie is dat dit eigenlijk altijd door kan gaan.
Ook met slecht weer.
Waarom? Omdat studio fotografie binnen plaatsvind. Binnen is een ruim begrip: dit kan namelijk gewoon in de binnenbak, of op stal, of in een open loods. Het prettigste is een minimale grootte van 5x10m  en een stroompunt (240V) voor de flitsers. 

ART

Heb jij een prachtige schoorsteen of fototafel waar jouw geliegd dier nog op ontbreekt? Zou jij graag 3 prachtige foto's van jouw dier willen op prachtig formaat? Niet te groot maar zeker niet te klein? Kies dan voor Art! 

Je ontvangt een prachtige handgemaakte drieluik van 20x30 van jouw dier met daarin 3 foto's achter hoogwaardige Acrylglas, die met zijn luxurieuze uitstraling zeker de show steelt op de schoorsteen. Dit formaat is fantastisch als je ook vaak op pad bent en je een prachtige herinnering van jouw geliefd dier graag meeneemt.

Naast dit prachtige drieluik ontvang je deze 3 foto's ook digitaal op USB  geschikt voor social media met klein watermerk van Equivisuals.

GALLERY

Is 3 net iets te weinig? Wil je graag zelf bepalen welke foto hoe en wanneer ergens komt te staan of hangen? Bij Gallery ontvang je maar liefst 5 fantastische prints naar keuze in een prachtige hangemaakte artbox. Deze 5 prints kan je allen tegelijk tentoonstellen, maar kan je ook onderling afwisselen zodat je altijd weer verfrissing in je huis hebt.

In de Artbox kan je de serie bewaren en beschermen maar ook tentoonstellen. De foto wordt geheel naar jouw smaak aangeleverd: Je bepaalt zelf of je deze als fotoprint of achter passe-partout wilt ontvangen op een afmeting van 30x40. Daarna kan kan je ervoor kiezen om de foto's (zelf) in te lijsten of dit via Equivisuals te verzorgen. 

Ook ontvang je een prachtige USB met daarop de 5 art foto's geschikt voor social media gebruik. Deze komen met een klein watermerk van Equivisuals.

MASTERPIECE

Als kers op de taart is er het Masterpiece.

Jouw paard als blikvanger in huis. Maar dan als heus kunstwerk. Samen gaan we kijken wat en hoe jij graag jouw dier vereeuwigd wilt hebben en samen maken we tijdens de geheel verzorgde fotoshoot aan de slag om dit te realiseren.

Het resultaat mag er zeker wezen:
Een prachtige groot kunstwerk aan de muur van de hoogst haalbare kwaliteit die nu op de markt is!
Inclusief 10 digitale art foto's op USB voor social media gebruik.

Het kunstwerk wordt op 50x75cm  aangeboden achter Acrylglas ter waarde van €450,--. Maar de echte waarde voor jouw is natuurlijk onbetaalbaar.
Het Acrylglas is van prachtige kwaliteit en geniet een high end afwerking. Dit wordt uitsluitend alleen in galerieën gebruikt. 
(andere formaten / afwerkingen mogelijk tegen meerprijs).

STALSHOOT

Bezit of ken jij 7 of meer paarden en eigenaren?
Ben jij een fokker, (top)sporter met meerdere paarden of wil je graag met jouw stal / club een leuke fotoshoot organiseren? Of wil jij wel graag een prachtige foto's, maar liever voor een lagere prijs?

Kies dan voor de stalshoot. Deze shoot is mogelijk vanaf 7 paarden. De shoot vind plaats in de studio (mobiele studio die ik bij jouw stal / lokatie naar jouw wens opbouw).

We fotograferen ieder dier ongeveer 30 minuten. Het ene beestje heeft soms net wat meer tijd nodig dan de ander om te ontspannen en te wennen, maar we zorgen er wel voor dat we hier de tijd voor nemen zodat we de mooiste resultaten kunnen creëren.

Je ontvangt 3 art foto's per paard. Deze mag je zelf uitkiezen. Deze 3 art foto's ontvang je digitaal via email. De artfoto's zijn geschikt voor social media en hebben een klein watermerk van Equivisuals. Deze zijn niet geschikt voor afdruk, maar je kan wel via Equivisuals fotoafdrukken bestellen tegen meerprijs.

Mocht deze shoot in het weekend plaatsvinden, dan wordt het weekend tarief niet in rekening gebracht. Prijs is inclusief reiskosten.

F.a.q.

ART

Inclusief:

Geheel verzorgde fotoshoot
van circa 45 minuten.
Incl. 1,5 uur op- en afbouw studiotijd (totale tijdsduur 2 uur en 15 minuten) t.w.v. € 150,--

Een prachtige handgemaakte drieluik fotopresenatie van linnen en acrylicglas met de afmeting van 20x30cm
t.w.v. €100,--

3 art foto's op USB
voor gebruik social media
t.w.v. €75,--

Locatie naar jouw keuze

Mogelijkheid om meer foto's en producten bij te bestellen

Incl. reiskosten

€299,-

GALLERY

Inclusief:

Geheel verzorgde fotoshoot
van circa 1,5 uur.
Incl. 1,5 uur op- en afbouw studiotijd (totale tijdsduur 3 uur)
t.w.v. €300,--

5 prachtige fotoafdrukken in een glamoureuze handgemaakte artbox van Galery standaard met een afmeting van 30x40cm
t.w.v. €200,--

5 art foto's op USB
voor gebruik social media
t.w.v. €125,--

Locatie naar jouw keuze

Mogelijkheid om meer foto's en producten bij te bestellen

Incl. reiskosten

€499,-

MASTERPIECE

Inclusief:

Geheel verzorgde fotoshoot
van circa 2 a 3 uur.
Incl. 1,5 uur op- en afbouw studiotijd (totale tijdsduur 4,5 uur)
t.w.v. €600,--

1 Masterpiece Artwork
van Gallery standaard Acrylglas afwerking
met de afmeting van 50x75cm
t.w.v. € 450,--

10 art foto's op USB
voor gebruik social media
t.w.v. €250,--

Locatie naar jouw keuze

Mogelijkheid om meer foto's en producten bij te bestellen

Incl. reiskosten

€749,-

Reserveer jouw plekje!

Click hier!