B2B

 • Commerciele diensten voor Bedrijven 
 • Jouw bedrijf, jouw product, jouw dienst
 • Keuze uit diverse pakketen 
 • Professionele kwaliteit foto / video
 • Ook geschikt voor website & Social Media 

  Personal Branding

  Bedrijfsreportage foto’s. Een mooi visitekaartje van jou op jouw website of jouw social media kanalen. Graag wil jij dat mensen een goed beeld van jou krijgen en dat jij er mooi op staat. Een bedrijfsreportage is een serie foto’s die meer vertelt over jezelf en jouw bedrijf. Door bewust te kiezen voor meer diepgang in beeld vergaart jouw klant meer inzicht over jouw visie en werkwijze. Door een goede fotografie serie te hebben, kan je kwaliteitsbeelden tonen op social media kanalen zoals Facebook en Instagram, en zo reclame maken voor jezelf en je merk. Hierdoor kan je meer klandizie vergaren aantrekken. 

  Storytelling Fotografie

  Storytelling vertelteen verhaal. Dit kan het verhaal van het product zijn. Bijvoorbeeld dat je het product in zijn "omgeving" laat zien of waar deze voor wordt gebruikt.
  Storytelling voegt vaak extra waarde toe aan het product wat je verkoopt, je laat een klant zien waarvoor hij het kan gebruiken en bijvoorbeeld ook wat het resultaat is als hij deze producten gebruikt. Er wordt veel sfeer in deze foto meegegeven wat weer een enorme bijdrage levert aan de klantbeleving.

  Product Fotografie

  Verkoop jij producten? Dan heb je vaak goede productfoto's nodig. Een goede product foto is niet het "ding" ergens neerleggen en erop los klikken... Een goede productfoto zorgt voor een positieve beleving. Een beleving dat een klant het product wilt kopen! Ze willen namelijk het hele product zien, van onder tot boven, van links naar rechts... Geen plekje mag ongezien zijn. In deze dienst is het ook mogelijk om producten vrijstaand te krijgen. Vrijstaand betekend dat ze op een doorzichtige achtergrond staan, zodat jij ze altijd kan gebruiken op iedere plek ongeacht de achtergrondskleur.

  Film

  Equivisuals heeft een Masters Degree (University of the West of England) in Animatiefilm. Hierdoor is zij zeer goed in het maken van films en animaties. Levensloze objecten worden op magische wijze in beweging gezet en vertellen zo hun eigen verhaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een simpele rotatie film, product reveal tot een komisch "dans filmpje".Een film kan een extra toevoeging zijn aan de presentatie van uw product, maar kan ook meer verheldering brengen aan uw dienst of bedrijf. Mocht u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, neem dan snel contact op!

  F.a.q.

  B2B

  Geheel naar eigen wens en keuze

  Hoge resolutie  

  Inclusief nabewerking

  Tijdsduur in overleg

  Exclusief voorrijkosten
  (0,19cent per km, retour 5343ES) 

  Prijs op aanvraag

  Boek een bedrijf fotoshoot bij Equivisuals!

  Wil jij graag een sfeervolle bedrijfsreportage sessie boeken, of de laatste collectie in beeld brengen of heb je nog vragen? Vul het contact formulier hieronder in met jouw naam en email adres, typ een bericht met jouw specifieke wensen en/of vragen en Equivisuals neemt zo snel mogelijk contact met jou op!