BOEKINGSFORMULIER

Beschikbaarheid

Er is nog plek op:

18 december

Boek jouw Fotoshoot!

Wil jij graag een artistieke fotoshoot boeken, of heb jij nog vragen?
Vul dit formulier hieronder in met jouw email adres en typ een bericht met jouw specifieke wensen en/of vragen!
Druk op "verzenden" en dan neemt Equivisuals neemt zo snel mogelijk contact met jou op!

Artistiek en Uniek

Het grootste compliment wat ik heb gekregen is: "Deze foto's mogen wel in de woonkamer hangen van mijn vriend". Mijn foto's zijn anders dan die van anderen. Hoewel we een dier fotograferen, maak ik de foto artistieker door net wat meer detail, sfeer, emotie, karakter, expressie en gevoel vast te leggen. Ik wil juist dat een kijker uren naar een beeld kan staren.

Geschikt voor iedereen

Ja, bij mij is studio fotografie voor ieder dier geschikt. Of het nou om een jong of oud, weinig bloed of juist heel veel... Wit, zwart, bruin, vos, bont, groot of klein, in mijn studio werkt alles en dat is gewoon heel erg fijn. Ik help je tijdens de shoot met aanwijzingen hoe we het beste jouw dier kunnen laten bewegen en zo creëren wij samen de allermooiste kunst van jouw geliefd dier.

Studio fotografie kan altijd!

Het voordeel van studio fotografie is dat dit eigenlijk altijd door kan gaan. Ook met slecht weer (erg handig met het Nederlandse weer...).
Waarom? Omdat studio fotografie binnen plaatsvind. Binnen is een ruim begrip: dit kan namelijk gewoon in de (woon)kamer, binnenbak, of op stal, of in een open loods. Minimaal ongeveer 5x10 en een stroomvoorziening.

F.a.q.