Advies

advies, coaching en hulp

BOEK NU!

Advies, Coaching en hulp

We kunnen er niet meer omheen. Door gebruik van social media verwacht men een actieve houding van de ondernemer in het maken van beeld en geluid. Vaak richt de ondernemer zich puur op het maken van beeld, omdat dit de "snelste" manier is om zijn of haar producten te verkopen. Maar is dat wel voldoende? Kan je nu met een afbeelding nog jezelf profileren? Of heeft jouw product meer nodig?

Jij weet dat jij beeldmateriaal nodig hebt, maar jij weet allen niet hoe, of weet jij niet precies wat je wil. Of wat jij precies als boodschap naar buiten toe wil / kan communiceren. Puur alleen het maken van een foto kost al genoeg, maar als achteraf blijkt dat je er weinig mee kan, is dat helaas een slechte investering geweest. 

Beeld kan jou helpen om meer mensen te bereiken. Dus het is zeker van belang dat jij goed nadenkt voordat jij wat gaat maken. Simpelweg iets produceren resulteert niet altijd in de gewenste resultaten. Het begint vaak vanuit niets. Door te brainstormen komen ideeën en deze zijn interessant om verder uit te werken. Niet ieder idee is even goed. Soms heeft het net wat meer liefde nodig om iets geweldigs te worden. 

Equivisuals helpt door het geven van advies, coaching of simpelweg het aanbieden van hulp. Equivisuals kan jou advies geven op gebied van idee en beeld. Als jij graag wat regelmatiger wil sparren is coaching perfect. Of als jij lekker zelf bezig bent maar je loopt ergens tegen aan en je wil dit graag even snel navragen? Voor dit en andere wensen kan jij bij Equivisuals terecht.     

ADVIES

COACHING

HULP

ADVIES

Wie kent het niet. Je hebt een idee, je gelooft er in, maar je weet niet goed welke vervolgstappen je moet zetten. Of het nou gaat om iets vanuit scratch te maken, een idee of uitwerking,.. Erover praten is een goed idee. Maar met wie doe je dat? Begrijpt iedereen die jij kent wel wat je doet? Niet iedereen heeft een vakspecialist op gebied van beeld in zijn of haar familie- of vriendengroep die bereid is de nodige uren er in te steken. 

Equivisuals voorziet je van advies. Adviesgesprekken kunnen op vele manieren plaatsvinden, zowel telefonisch, online meetings en in persona. Tijdens een gesprek, gaan we onderzoeken wat we precies kunnen doen. Het is van belang dat jij wel een richtlijn hebt van wat jij wil. Bijvoorbeeld, heb jij al een idee, vertel deze zodat we van hieruit verder kunnen werken. Of ben jij totaal blanco, ook geen probleem. Door te sparren ontstaan ideeën. En een idee kan vaak leiden tot een groter geheel. Een foto van jouw product hoeft niet alleen als foto gebruikt te worden. Een foto kan aanleiding geven om er een campagne omheen te bouwen. Het geven van advies gaat puur om het laten zien van alle mogelijkheden. Het bieden van inzicht die jij wellicht nog niet zag.  

We gaan samen sparren, brainstormen en ideeën spuien zodat we jouw product / bedrijf naar een hoger platform kunnen tillen. Zodra jij tevreden bent met het idee, gaan we kijken wat er benodigd is, en hoe jij dit op een goede manier kan realiseren. Hoe jij de rest van het vervolgtraject inkleurt is geheel aan jezelf. Het maakt dus niet uit of jij een dienst van Equivisuals afneemt. Equivisuals ondersteunt je puur met advies. Mocht jij er alsnog kiezen om Equivisuals te vragen voor het vervolgtraject, is dit uiteraard mogelijk.  

Prijs op aanvraag.

Boek nu!

COACHING

Jij wil graag zelf iets uitwerken, maar vindt jij dit spannend, weet je niet goed hoe of heb je bepaalde vragen of loop je tegen dingen aan? Wil jij graag ondersteuning van iemand waar jij op terug kan vallen en die jou verder begeleid naarmate het traject vordert?

Equivisuals biedt ook coaching aan. Door middel van het geven advies en begeleiding kan Equivisuals jou hierin ondersteunen. Jij doet alles lekker zelf, zodat jij kosten kan besparen, en Equivisuals helpt jou waar mogelijk. Samen kunnen wij over jouw product en bedrijf praten, brainstormen, (nieuwe) ideeën bedenken, mogelijkheden onderzoeken en nog veel meer. Of het nou om ideevorming, uitwerking naar een groter geheel, begeleiding met bewerkingsprogramma's, of van alles een beetje gaat... Niks is te gek. We passen het coaching traject geheel aan naar jouw wensen. Hier is geen minimum of limiet aan het aantal gesprekken. Jij bepaalt zelf hoeveel begeleiding jij wil en wanneer.     

Prijs op aanvraag.

HULP

Jij bent lekker bezig met het maken van wat beeldmateriaal maar je loopt soms tegen iets aan: "hoe deed je dat ook alweer"? Tja, je kan natuurlijk weer al die uitleg filmpjes online afspeuren naar dat ene antwoord, of in de hulpdesk kijken of je daar iets kan vinden. Maar hoe handig is het als jij een expert telefonisch of via mail op stand-by hebt staan?

Of het nu gaat om jouw camera, instellingen, beeldbewerkingssoftware zoals Photoshop of videobewerkingssoftware zoals After Effect of Premiere... Gewoon even een berichtje en jij krijgt antwoord! Super handig toch! Deze dienst is speciaal voor de mensen die al eens een dienst bij Equivisuals hebben afgenomen. 

Prijs op aanvraag.

GEGARANDEERD

Geheel op maat gemaakt advies en persoonlijke begeleiding
Persoonlijk
Prijzen op aanvraag 
Exclusief voorrijkosten / opbouwkosten / retour verzendkosten*
(0,19cent per km, retour 5343ES / €25,-- euro opbouwkosten)
* deze komen te vervallen deze niet gemaakt worden
(Retour) verzendkosten van producten voor eigen rekening (risico ook)

Heb jij nog vragen?

Wil jij graag een fotosessie, maar weet jij niet goed welke het beste op dit moment bij jouw bedrijf past? Heb jij wel een idee maar weet jij niet of het mogelijk is? Geen zorgen! Niks is te gek voor Equivisuals! Vul het contact formulier hieronder in met jouw naam en email adres, typ een berichtje met jouw specifieke wensen en/of vragen en Equivisuals neemt zo snel mogelijk contact met jou op!